Den 24 juni 2022

Jag önskar er alla en trevlig och fin midsommar glädjs åt varandra och ta hand om varandra, glädjs åt amatörens foton samt förståss även åt de bättre fotografternas!
Skriv ett vänligt ord med uppmuntran på facebook till varandra!

Framförallt låt denna dag vara en fridens dag med god mat fina vänner, dans runt midsommarstången och kanske en fin ridtur.

Till samtliga som fotografetar säger jag ta en bild med hästen och blommor/ blomman och maila den till mig så kan det om det är just din bild som faller mig i smaken få ett presentkort!
                                                      // Med varmaste hälsningar er ordförande Maria Ericsson

Den 24 mars 2022

Vi tackar alla som deltog vid helgens aktiviteter, vilka härliga dagar vi hade och som vi kunde erbjuda våra medlemmar och andra hästintressenter.
Stort tack till Jan-Ove Ohlsson och Andreas Sandin som delade med sig av sina kunskaper!
Mer om dessa båda dagar kommer du som medlem att kunna läsa om i nästkommande tidning.

Nu ser vi fram mot helgen med unghäst/ ponny tester på Bullersta, som vanligt delar vi ut fina goodiebag till alla som deltar ett antal slumpmässiga gåvor delar vi också ut under dagarna.
Vi har även iår många som sponsrar dessa dagar som gör att vi kan ge alla en toppen fin hjälp.
                                                     // Ha det så bra mvh Maria med styrelse                                            
 

Den 2 mars 2022

Hej,
Denna dag vill jag och Barbro meddela er uppfödare av raser som lyder under Svenska Hästavelsförbundet i år står Södermanlands Hästavelsförening som värd för årets Premiering!!
Vi tillsammans med Sörmlands Ardennerklubb skall tillsammans se till att det blir en lyckad premieringsdag här i vackra Södermanland, vi har bjudit in domare Morgan Johnsson till att bedöma hästarna och han tackade JA. Therese och Andreas Bjerketorp på Nådhammars Stuteri i Mölnbo har till oss lånat ut sin vackra anläggning med ny fin ridbana och blir det dåligt väder så är vi i deras vackra luftiga ridhus.
Vi har bjudit in från Flenmo Egendom Brita-Stina Eriksson som sekreterare.

Vi tackar Maria Andersson på Svenska Hästavelsförbundet för all fin hjälp vi fått i denna fråga och ser fram mot fint samarbete inför premieringsdagen.

Vi är också glada för att kunna erbjuda premiering i länet även detta år.
// Med vänlig hälsning Maria Ericsson och Barbro Åkerberg

Den 15 februari 2022

Välkomna till ett nytt år med Södermanlands Hästavelsförening, många nya medlemmar har anslutit sig till oss och vi hoppas att ni ska känna er välkomna också!

Detta år har vi många spännande saker att erbjuda till er alla och den första tidningen har ni nu redan fått, vi önskar er en trevlig lässtund. Till er som ej ännu fått tidningen hör av dig så skickar vi...ibland blir det fel med mailadresserna och då behöver vi er hjälp.

Du glömmer väl inte att anmäla dig till den spännande kurs dagen och varför inte till riddagen med Jan- Ove ohlsson! Sedan ses vi på årsmötet.

Nästa år firar vi 50-år!! fantastiskt att vår förening har funnits för alla raser så länge, har du förslag på hur vi ska fira året så hör du av dig...vi är tacksamma för alla förslag

Ta hand om er
Med vänlig hälsning
Maria Ericsson