Välkommen till Södermanlands Hästavelsförening 2024!

Stort TACK till alla som gjort denna helg till ett fint minne i Södermanlands Hästavelsförening med ungponny och unghästtester, vilket fantastiskt gäng som kämpat ideelt hela helgen, Till Anna Lena på Holmen Gård, Katrineholm ger vi en stor eloge för att du höll din fina anläggning i gång för oss alla!!


SHAVF, Södermanlands Hästavelsförening, är en ideell förening som verkar för att främja avel av alla hästraser i Södermanlands län.  

Vi bevakar medlemmarnas intressen i avelsfrågor och anordnar bland annat SWB Fölbedömning, SWB Unghäst- & ridhästtest, 3-årstest ponny, utställningar med flera medlemsaktiviteter.

  • Föreningen delar varje år ut priser till bland annat de ston som erhåller avelsdiplom och hästar som får utmärkelser på t.ex. Unghästtest. 
  • Som medlem får du vårt medlemsutskick fyra gånger om året, samt rabatterade anmälningsavgifter till flera av våra arrangemang.

 

Aktuellt

Bli medlem du också!
Läs mer här
---------------------
Uppdatering under fliken Sponsorer den 19/52024
Uppdatering under fliken Aktiviteter den 26/5 2024
Uppdatering under fliken resultat 26/5 2024

Uppdatering under fliken Om föreningen/ styrelsen & bli medlem 11/3 2024
Uppdatering under fliken Nyheter den 19/4 2024
------------------------

Du kan nu även betala med swish till vår förening numret är:

  1235514526

Denna ros är till alla funktionärer, domare, deltagare, publik och sponsorer som under hela helgen på Holmen Gård varit engagerade i vår förening!  // Maria