Den 3 juli 2023

Igår var det premiering på vackra Nådhammar i Mölnbo det visades 34 hästar och ponnyer av olika raser samtliga i mycket gott skick.
Domare för dagen var Morgan Johnsson som vid sin sida hade Pernilla Gustavsson som sekreterare.
Den högst bedömda svensk uppfödda hästen för dagen blev den fina shetlandsponnyn Filippa e. Dusol RS 370 u. Jern´s Fiona RS 7045 Ägare är Maria Zetterblom, Nyköping vi säger så klart grattis till den fina uppfödningen och önskar lycka till. Bilden ni ser är på Filippa och tagen av Maria Zetterblom.
Vi tackar alla som var på premieringen deltagare och publik samt familjen Bjerketorp som upplät sin fina anläggning till oss!
                                                                                                                  // Maria Ericsson

Jag gör ett tillägg eftersom en del personer har svårt att vänta säger jag vänligen men bestämt  alla aom arbetar med detta gör det på sin ideella tid så ibland får man ha lite tålamod innan resultaten kommer!    Känner du att du inte kan vänta så hör du av dig du är välkommen att hjälpa till.                                                                                                // Maria Ericsson

Den 26 februari 2023

Hej,
Idag har vår förening haft sitt årsmöte, det var 36 personer som var med.
Eftermiddagen inleddes med att Per " Pelle" Duvefelth höll föredrag om den unga hästens träning, det gjorde han med bravur!! Tack " Pelle" för att du delade med dig av din mångåriga erfarenhet med massor av kunskap, vi som lyssnade är alla glada för all information.
I vår medlemstidning kommer ett större reportage.

Efter föredraget öppnade jag årsmötet och föreslog Göran Blom från Smedstorp som våran årsmötesordförande vid sin sida hade han Regina Ericson som mötes sekreterare, mötet gick fort och var väldigt lättsamt, därefter intog alla en härlig sallad/ mattallrik samt Go fika som föreningen bjöd på och under tiden delades priserna ut till vinnarna för år 2022 på föreningens aktiviteter, vinnarna presenteras inom kort under resultat fliken.
Vi hade också ett GRATIS lotteri för alla deltagare på mötet vi säger GRATTIS till alla vinnare!

Ett stort TACK till alla som var med under denna trevliga eftermiddag.
                                                                                                                        // Maria Ericsson 

Den 12 februari 2023

Hej alla!
Jag hoppas att ni mår bra, den första tidningen har nu kommit medlemmarna till handa, den andra tidninen kommer efter årsmötet.
Glöm inte att anmäla dig till mötet och föredraget med Per "Pelle" Duvefelt som kommer att prata om  den unga hästen!

Föreningen bjuder på Go Fika till våra medlemmar och som vanligt blir det efter årsmötet prisutdelning.
Du glömmer väl inte att skicka in ditt bidrag ( gäller denna gång SWB ägare) så att du har möjlighet att vinna den fina målade tavlan!
                                                                                  // Mvh Maria Ericsson