Den 14 april 2021

Godkväll!
Jag vill påminna er om att vi kan på hemsidan presentera de födda föl hos er medlemmar under fliken om föreningen, så maila eller smsa en bild så kommer din fölunge med!

Ett fåtal platser kvar till årets unghäst test den 30 maj på Bullersta Gård, Nyköping!
                                                                                                         // Maria Ericsson

Den 11 april 2021

Hej,
Här skiner solen och det är stilla ute, skönt efter en blåsig tid. Idag har Svenska Clydesdale och Shirehästföreningen årsmöte detta kommer att ske via Teams digitalt. Många föreningar har använt sig av Teams iår och visst är det bra att det finns lösningar.

Till vårt unghäst test den 30 maj är det hela 22 anmälda, vi arbetar för att göra arrangemanget corona säkert. Till ponnyernas 3-års test är det fortfarande "tunt" med anmälningar men vi hoppas så klart på fler!

I veckan har de som vunnit priser för 2020 börjat att få dom, de som vunnit pris på ridsportsgalan får vänta något till men ni kommer att bli kontaktade när det är er tur.

Under fliken aktiviteter kan ni också se vilka som sponsrar specifika aktiviteter.

Jag önskar nu er alla en riktigt trevlig söndag!               // Maria Ericsson

Den 17 mars 2021

Godkväll,
Hoppas att alla haft en trevlig dag i solen trots blåst, men visst är det härligt när våren nalkas! Jag ser fram emot vår första aktivitetshelg med tester för de unga hästarna och ponnyerna vi arbetar för fullt för att förbereda på bästa sätt med banpersonal, sponsorer mm. Stort tack till de som redan anmält intresse ni är varmt välkomna. 

Vi planerar också för en ny fototävling på instagram håll utkik information kommer på facebook och här på sidan inom snar framtid!

Medlemsutskick nummer två planeras komma ut under maj månad med blandat att läsa om för båda stora och små. Vill du som medlem skicka in ett bidrag går detta utmärkt, under om föreningen hittar du Tove och Maria - maila ditt bidrag senast den 20 april.
                                                                                      // Ta nu hand om er mvh Maria Ericsson

Den 13 mars 2021

Hej,
Idag har vi haft vårat årsmöte per Teams, ett stort TACK till er som deltog samt till Andreas Sandin som var vår mötesordförande. 
Visst var det annorlunda att ha årsmöte på detta sätt men jag tycker att vi lyckades bra tillsammans och i dessa tider gäller det att anpassa sig och vara rädda om varandra.
Innan mötet startade så talade jag om vilka som var vinnarna av föreningens olika priser för år 2020, jag kommer att publicera vinnarna inom kort och de kommer naturligtvis att få sina välförtjänta priser.

Årsmötet; Jag hälsade alla hjärtligt välkomna och öppnade mötet därefter valde vi in Andreas Sandin till årets mötesordförande, vant lotsade han igenom de olika punkterna en efter en.
Ett par/ tre nya ansikten i styrelsen blev det med ledamoten Ann-Katrine från Hölö och suppleanten Madeleine Hellman från Julita, jag hoppas att de båda kommer att trivas i vårat "gäng", som ny/ gammal i valberedningen kom Brita-Stina Eriksson, Mellösa tillbaka!
Ett stort tack till Gunnar Berglund, Cristina Andersson och Lotta Lindholm som valt att lämna sina styrelseuppdrag för de fina arbetet som ni bidragit med och jag hoppas att ni på någon aktivitet framöver dyker upp och förgyller vår tillvaro.

Nu har vi ett spännande år framför oss och vår förhoppning är som vanligt så klart att alla våra medlemmar ska trivas och att vi kan genomföra alla våra aktiviteter som planerat.         Ett större samarbete ska vi också ha med SWB och arbeta vidare för SWB Challenge (idén som vi "kläckte") förra året.

Till sist måste jag ändå säga att jag är väldigt stolt som ordförande att än en gång få leda styrelsen med alla fina styrelsemedlemmar i arbetet med föreningen under ytterligare ett år, tack alla för att ni är så delaktiga och engagerade i denna värld av hästar och att ni bidrar med era idéer och kunskaper av olika slag för det är de som gör våran förening så unik!
                                                                                    // Många hälsningar Maria Ericsson

 

Den 6 januari 2021
Hej och välkommen till ett nytt spännande år med Södermanlands Hästavelsförening och många olika aktiviteter.
Vi kommer att genomföra alla aktiviteter med de restriktioner som vi får från Folkhälsomyndigheterna, detta kan leda till att vi måste minska antalet deltagare vilket vi inte kan svara på idag, men vi hoppas alla att det framöver skall se ljusare ut och att vi kan gå tillbaka och arbeta med föreningen som vanligt.

Vi som medmänniskor måste också ta ett stort ansvar och hålla avstånd så klart, vi kommer detta år tyvärr inte att kunna erbjuda kurser ej heller våran vinst clinik med Mikael Nolin det första halvåret men vi hoppas på bättre tider tills i höst.

Jag tackar för alla de fina jul & nyårs hälsningar samt blommor som jag fått av er medlemmar det värmer skall ni veta!

Jag är glad över det arbete som styrelsen utför och utan den så vore det inte så lätt, detta år måste vi tyvärr planera för ett digitalt årsmöte med de närmaste men så klart kan ni medlemmar skicka motioner till styrelsen innan.
Till de medlemmar som vunnit utmärkelser under året säger vi - ni får priserna hem till er efter överenskommelse. Vi kommer att skriva om era bedrifter i våran medlemstidning.

Ett tillskott i arbetet på våran SWB sida är Madeleine Hellman från Katrineholm vi välkomnar dig hjärtligt i vårat arbete!

Löpande kommer nu propositionerna för våra aktiviteter komma att läggas ut och fler aktiviteter kan tillkomma.
Ha det nu så bra och ta hand om dej
Med Vänliga Hälsningar Maria Ericsson