TÄVLING!
Endast för föreningens medlemmar.

Nu är det dags att tävla utan häst....detta går till på följande sätt, du tar ett foto på din stall katt eller grannens och skriver några rader om katten; namn, ras, favoritmat osv.

Du motiverar med några få ord varför just du skall vinna biobiljetten och skriver ditt namn, detta kommer att läggas ut under denna flik tillsammans med det foto som du bifogar.

Sista tävlingsdag är den 15 mars, tävlingen avgörs den 17 mars.
Du sms:ar ditt bidrag till Maria 0722-37 47 37

Vinnaren får sitt pris per post........LYCKA TILL!!
Tävlingsbidragen läggs ut i den ordning de kommit in.

Den 2 mars -20
Mimmi och Musse har efter 10 år i livet, och som "syskon" till en labbe, kommit på att om de sitter fint och stirrar på köksbänken så kommer det förmodligen något smaskigt!
Om jag vann tävlingen - skulle jag ta med min man på bio för att han sätter guldkant på mitt liv genom att både stötta och delta i hästeriet.
Tävlingsbidrag från Josephine Harvey

Den 9 mars -20
Det här är våra katter Stina och Svempa som tillhör vår familj sedan 10 år, äkta bondkatter från bondgård. De anser att oxfilé är det sämsta tänkbara att äta utan det skall serveras kattpellets... Tanken var att vi bara skulle ha Svempa från början när han var en liten kattunge, men min gode mor sa att hans syster absolut skulle följa med eftersom de lekte så mycket ihop så skulle de följas åt. Tur var väl det för det visdade sig omgående att Svempa som skulle få anställning som musfångare var rena katastrofen och istället var Stina en mästerjägare. Än idag 10 år senare! Hon har tagit in en och annan mus och skrämt slag på svärmor som är rädd för möss. Svempas livsuppgift här i livet är istället att vakta hans Ella. Bästa barnvakten på jorden! Varje kväll så går han och lägger henne så när han kommer ut från Ellas rum vet vi att hon sover. Så vi har två fantastiska familjemedlemmar om än håriga!
Tävlingsbidrag från Ahnna Norqvist  
                               
  Du vann GRATTIS till biobiljetten!! Den kommer med posten!!

Den 9 mars -20
Här kommer en hälsning från Salstas Mr Blizzard! Jag har tyvärr ingen stallkatt sedan vår gamla och älskade Tora gick bort , men skickar ett bidrag på fina Salstas Pimpernell´s son. Favvoritgodis är morötter som Gunnar kommer med lite då och då han tycker också mycket om pellets som utdelas i krubban till kvällen. Blizzard är helst ute och leker med sin kompis och bästis Prinsen. På kvällen när han kommer in gillar han att lägga sig på sin mjuka halmbädd och sova skönt på sidan.
Tävlingsbidrag från Elisabeth Rudbeck Salsta Stuteri

Den 12 mars -20
Det här är stallkatten heter Robin hans favotitmat är fina saftaiga räkor.
Hemma på gården finns totalt fem katter men det är familjens pudlar som är bästa lekkamrater.
Robin vistas helst ute men på vintern smiter han gärna in till oss i värmen och då är han naturligtvis välkommen.

Jag vill vinna biobiljetten för det är sällan nästan aldrig som jag unnar mig något och vinsten skulle så klart göra att jag får en skjuts på vägen.

Tävlingsbidrag från Agnetha Grundtman Ogeheim